Radis Fashion - Дамски дрехи

Връщане и замяна

Връщане и замяна Замяна за друг размер или за друг продукт В случай, че желае да замени размера на поръчана и получена стока или желае друг продукт, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ. Потребителят носи отговорност само за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране. Върнатата стока трябва да е с етикети, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим). Към пратката трябва да бъдат приложени: стокова разписка и формуляр за връщане, рекламации, и замяна. Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт/и от магазина, като във формуляра в трябва да отбележи желания от него продукт/и. Когато клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, Радис Фешън приспада първоначално заплатената от клиента сума за продукт/и и информира клиента за размера на крайното доплащане.

 

 

МОЛЯ, НЕ ПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА ПРЕЗ САЙТА!

 

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл: [email protected] или на телефон: 893879944 Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!

 

 

 

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Клиентите на онлайн магазин Radiss Fashion могат в 14-дневен срок от датата на получаване да върнат закупена стока. Потребителят носи отговорност само за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране. Върнатата стока трябва да е с ненарушен търговски вид, неизползвана (стоката не е носена, прана, гладена, скъсана), чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим), с етикети. Към пратката трябва да бъдат приложени: стокова разписка и формуляр за връщане, рекламации, и замяна. Стойността на върнатата стока се възстановява по реда на разпоредбите на чл.54 и следващите от ЗЗП. Ако не бъдат спазени описаните условия, искането за връщане няма да бъде разглеждано, а продуктите ще бъдат върнати на клиента за негова сметка! Куриерските разходи за върнатата стока са за сметка на клиента. Сумите се възстановяват по банков път по посочена от Клиента сметка. Рекламации Рекламации могат да бъдат предявени в случай на: констатирани производствени дефекти на стоката, изпратена грешна стока, различна от поръчаната. Рекламации за повредена по време на транспорта стока, се разглеждат само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. В случаите на рекламация Продавачът поема за негова сметка стойността на куриерските услуги. Рекламации се приемат по реда описан в чл.122 и следващите от ЗЗП. Ако не бъдат спазени описаните условия, искането за връщане няма да бъде разглеждано, а продуктите ще бъдат върнати на клиента за негова сметка!

 

Куриерските разходи за върнатата стока са за сметка на клиента.

 

 

Не се приемат пратки изпратени към Радис Фешън с Български пощи. На връщане и замяна не подлежат всички чорапени изделия, клинове, долни части от бельо (бикини, боксерки, прашки) и бижута! Банските костюми подлежат САМО НА ЗАМЯНА в срок от 14 дни след получаване на поръчката! Сумите за банските костюми не се възстановяват. След приемане на върната стока ще получите имейл информиращ, че сме получили пратката и ще върнем дължимите суми в срок от 14 дни. Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Старателно опаковайте пратките, за да осигурите запазването на стоката по време на транспорта.

 
 
 
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки